Zakup poslovnih prostora

ISTARSKE STANCIJE

Prodaja zemljišta na dvjema izuzetnim lokacijama: u Guštinima na česticama površine 10.000 do 15.000 m²  te u Trvižu na površinama od 12.524 i 40.789 m².

Projekti su razvijeni kao cjelina, iako se svaka od sedam stancija s gostinjskom kućom, bazenom i pripadajućim zemljištem može tretirati pojedinačno.

Svaka stancija je i posebno društvo s imenom stancije.

Prilikom projektiranja, njegovao se tradicionalni stil i lokalna arhitektura te osnovne značajke krajolika.

Guštini i Trviž su mala sela u centralnoj Istri, udaljena svega četiri kilometra od Pazina

– administrativnog centra Istre i dvadesetak minuta vožnje od morske obale i gradova Pule, Poreča i Rovinja

GUŠTINI – TRVIŽ

Guštini i Trviž su mala mjesta u samom srcu Istre, četiri kilometra udaljena od Pazina – administrativnog središta Istarske Županije.

Svega nekoliko kuća je okruženo zelenilom brežuljaka, a njihova obnova ili gradnja u tradicionalnom stilu je usmjerena k očuvanju istarskog ruralnog stila života i tradicije.

Guštini su mjesto u kojem ćete moći pobjeći od civilizacije i užurbanog načina života, a istovremeno vas samo pet minuta vožnje dijeli od grada Pazina, odnosno dvadesetak minuta od obale Jadranskog mora i gradova – Pule, Poreča, Rovinja koji obiluju vrhunskim restoranima, klubovima, kulturnim i sportskim događanjima.

Guštini i Trviž su odličan izbor za svakoga tko želi živjeti u modernom, funkcionalnom, luksuznom objektu smještenom u mirnom, seoskom ambijentu idiličnih brežuljaka daleko od gradske vreve, a istovremeno imati nadohvat ruke more, plaže i ponudu istarskih obalnih gradova. Ova mjesta će vam pružiti mir istarske unutrašnjosti i približiti zabavu kad god to poželite.

Pošaljite upit
Kategorija: Prodaja Podnaslov: GRAĐEVINSKA ZEMLJIŠTA I PROJEKTI ID proizvoda: 5
  • Parking da

 

Zemljišta su jedan do drugog pa su projekti su razvijeni kao cjelina idealni za turizam, iako se svaka od sedam stancija s gostinjskom kućom, bazenom i pripadajućim zemljištem može tretirati pojedinačno kao privatni posjed.

Ako ste zainteresirani za kupnju kontaktirajte nas na  lux@lux.hr

05

Dodatne informacije

Namještenost