Zakup poslovnih prostora

CastelluM centar

CastelluM centar

CastelluM centar smješten je u povijesnoj jezgri Zagreba, u zgradama nastalim u 19. stoljeću. Povijesna zgrada s impresivnom arhitekturom obnovljena je 2004. godine i sastoji se od suterena, prizemlja, tri kata i podzemne garaže ukupne površine 6.500 kvadrata. Prilikom preuređenja u modernu uredsku zgradu, osobito se vodilo računa o korištenju izvornih građevinskih materijala.

Po svojoj veličini te vrhunskoj opremljenosti komunikacijskim sustavom i optičkim vezama, ovaj poslovni kompleks uspješno konkurira na tržištu poslovnih prostora u središtu grada Zagreba.
Centar nudi najam visoko kvalitetnih uredskih prostora internacionalnih standarda, dizajniranih na način da zadovoljavaju sve uvjete rada lokalnih i stranih tvrtki.

U sklopu centra, nalazi se i garaža, s ukupno 78 parkirnih mjesta. Garaža ima zasebni ulaz i nalazi se u podzemlju zgrade. Na parceli u dvorištu zgrade se nalazi vanjski parking. Opremljena je suvremenim ventilacijskim sustavom u podzemnom dijelu garaže, sigurnosnim sistemom protpožarne zaštite te video nadzorom.

Garažna mjesta moguće je zakupiti na period od godinu dana.

Ukoliko ste zainteresirani za zakup, molimo kontaktirajte naš odjel prodaje.

Pošaljite upit
Kategorija: Najam Podnaslov: ZAKUP POSLOVNIH PROSTORA ID proizvoda: 8
  • Parking da

      CASTELLUM CENTAR

     U ovom trenutku nemamo slobodnih prostora za najam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Ako ste zainteresirani za zakup javite se na naš  odjel prodaje.

05

Dodatne informacije